Ajuntament de Silla

Silla posa en marxa un taller sobre Criança Positiva

La primera de les sessions va tindre lloc el passat 16 d’abril al Centre de Formació de Persones Adultes

L’Ajuntament de Silla, des de l’àrea de Salut Pública, en coordinació amb el Centre de Salut de Silla posa en marxa un curs bàsic sobre la criança positiva des d’una perspectiva sociosanitària.

Els principals objectius que persegueix aquest programa són, d’una banda, facilitar que les famílies adquiresquen estratègies personals, emocionals i educatives que afavorisquen una convivència familiar positiva i, per un altre, promoure en les famílies coneixements, actituds i habilitats sobre la criança de xiquetes i xiquets, partint de les seues vivències, experiències i idees.

Aquest taller, la durada del qual és de 7 sessions, tractarà una temàtica diferent en cada sessió. La primera de les sessions Que és la Criança Positiva?, va tindre lloc el passat 16 d’abril al Centre de Formació de Persones Adultes i va comptar amb més d’una vintena de participants.

La criança positiva és una de les 5 intervencions en el marc de l’Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció del Sistema Nacional de Salut.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23