Ajuntament de Silla

Preguntes Freqüents

Preguntes Freqüents

Per a empadronar-te a Silla és necessari anar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania i sol·licitar este tràmit.

La documentació necessària per a això és:

– Fotocopia DNI de les persones majors d’edat de l’habitatge

– Llibre de família

– Adreça de l’habitatge

En cas de necessitar el certificat d’empadronament pot escriure un correu a info@silla.es o cridar al telèfon 96 120 01 16 sol·licitant el mateix i adjuntant la documentació abans assenyalada.

Des de l’Ajuntament es posa a la disposició de la ciutadania diversos recursos des d’on es pot accedir a tota la informació municipal:

Informació via Whatsapp: pots subscriure’t  guardant en la teua llista de contactes el número: 663213683 i envia un whatsapp amb la paraula ALTA  per a rebre la informació sobre el nostre poble.

Xarxes socials: pàgina oficial de Facebook, Twitter i Instagram de l’Ajuntament amb publicacions diàries amb tota la informació municipal

Pots comunicar la incidència

– Via electrònica:

          – A través de la bústia ciutadana

          – A través de la seu electrònica (amb certificat digital)

– Via presencial:

           – A través de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (descarrega instància genèrica)

Per a parlar amb l’alcalde és necessari demanar cita prèvia escrivint un correu a alcaldia@silla.es o a través del telèfon 96 1219792

Dóna l’avís amb antelació a l’OAC a través del 96 120 01 16 i facilita les teues dades de contacte i adreça per què passen a recollir els teus mobles i/o trastos. La recollida de trastos es porta a terme tots els dimecres. Màxim 3 peces de mitjà o gran volum.

Per a açò, pots passar per l’Oficina d’aDES, situadaal carrer de la Llibertat. Allí t’informaran dels tràmits i documents necessaris perquè pugues dur a terme esta gestió.

També disposem d’una plataforma digital de borsa de treball des de la qual pots donar-te d’alta i consultar les ofertes de treball externes (no municipals) així com l’oferta formativa.

Tota la información en https://silla.e-oer.com/

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23