Ajuntament de Silla

Benestar Animal

A Silla, els animals són reconeguts com a éssers dotats de sensibilitat tant física com psíquica i per tant amb capacitat de sofrir, sentir i comunicar-se. Com a éssers vius que són tenen drets, ens correspon a tots garantir el seu benestar i fomentar una bona convivència amb tota la ciutadania, fins i tot amb els qui, legítimament, no gaudeixen de la companyia d’una mascota.

La Regidoria de Benestar Animal té com a objectiu vetllar pel benestar i protecció dels animals que viuen en el nostre municipi, així com fer complir la normativa relativa a la tinença responsable d’animals per a garantir una convivència que respecte i protegisca tant a qui gaudeix de la companyia dels animals com a qui no ho fa.

A més, la regidoria de Benestar Animal també coordina el Pla Colonial Felí de Silla que té com a objectiu el benestar dels felins del municipi, facilitant la convivència amb els ciutadans i laprevenció de problemes de salut pública.

Aquest pla es basa en el control de la població de gats, els punts d’alimentació, les condicions sanitàries i el reconeixement de la important tasca que, de manera altruista, desenvolupen les persones col·laboradores responsables d’aquestes colònies.

L’Ajuntament de Silla també col·labora amb la protectora MODEPRAN.

 

  Regidoria

AMPARO ALAPONT CHILET

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23