Ajuntament de Silla

T’AVALEM Millora Silla continua millorant les zones verdes del nostre poble

L’Ajuntament de Silla a través de l’alumnat-treballador de l’especialitat de jardineria del T’AVALEM Millora Silla continua treballant per millorar les zones verdes del municipi. Els 10 joves participants han estat realitzant les tasques de manteniment al Port de Silla, podant els Tamarits, sanejant les plantes aromàtiques existents i esbrossant. A més, estan controlant les malalties que afecten la nostra flora, contribuint a la millora de la qualitat del medi ambient.

El programa de Tallers d’Ocupació es configura com un programa mixt d’ocupació i formació que té per objecte millorar l’ocupabilitat mitjançant la realització d’obres o serveis d’utilitat pública o interès social que possibiliten la realització d’un treball efectiu mitjançant el contracte per a la formació i l’aprenentatge, que juntament amb la formació professional per a l’ocupació rebuda, procure la seua qualificació professional i afavorisca la seua inserció laboral.

El programa T’AVALEM està subvencionat per LABORA. Servei Valencià d’Ocupació i Formació i el Fons Social Europeu amb una duració de 12 mesos.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23