Ajuntament de Silla

S’inauguren els nous vestuaris del camp de futbol Vicente Morera

Hui, l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá, el regidor d’Esports Beni Bodón i el regidor d’interior Felipe García acompanyats del president del Silla Club de Fútbol Jose Vicente Montesa han inaugurat els nous vestuaris del camp de futbol Vicente Morera.

Gràcies a aquesta renovació integral, s’han adaptat funcionalment cadascun dels mòduls de vestuaris, i s’ha canviat la distribució d’espais (zones humides i de sec).

A més s’ha renovat per complet les instal·lacions de sanejament, distribució d’aigua freda i calenta en circuit tancat, ventilació/renovació d’aire, canvi de la instal·lació elèctrica i enllumenat interior, així com la fusteria en portes i mobiliari fix: bancades, perxes, etc. I com a novetat s’inclou també la modificació necessària en la instal·lació de la producció d’aigua calenta sanitària per tal de garantir el cabdal i pressió a tots els mòduls de vestidors.

Amb la realització d’aquestes obres, s’acompleix una de les reivindicacions històriques per part dels usuaris del Camp de Futbol Vicente Morera, i consolida l’estadi com una instal·lació de primer nivell.

L’alcalde de Silla Vicente Zaragozá ha destacat a l’acte d’inauguració “la importància d’aquestes obres que ajuden al benestar dels esportistes que fan ús del camp de futbol, alhora que posen en valor les nostres infraestructures”. Tant l’alcalde Vicente Zaragozá com el president del Club Jose Vicente Montesa han volgut tindre unes paraules d’agraïment cap a l’anterior Junta Directiva del Club, i el seu president Ricardo Peris “pel treball realitzat durant molt de temps per a que aquest projecte es puga portar a terme”

 

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23