Ajuntament de Silla

S’inaugura el parc infantil del Molí de Magalló

Silla compta amb un nou parc infantil al costat de l’avinguda de la Séquia Reial del Xúquer, al barri Molí de Magalló, una de les zones amb major projecció urbanística del nostre poble.

L’obra, que ha comptat amb una inversió de 46.250 euros ha permés la construcción d’una zona de jocs, amb unes dimensions aproximades de 21 metres de llarg per 8 d’ample, destinat als més xicotets, amb alguns elements recomanats per a bebés a partir de 9 mesos i el disseny dels quals gira al voltant del món dels monstres.

El nou parc compta amb un complex baby tubo, un gronxador rocky de 2 seients (1 pla i un de bebé) un gronxador rocky amb seient cistella i un conjunt modular inclusiu concebut per a estimular els xiquets i xiquetes des dels 9 mesos. Els jocs, que estan sobre sòl de cautxú per a esmorteir possibles caigudes, compleixen amb els paràmetres de seguretat marcats per la normativa europea.

La zona de jocs s’insereix dins d’una zona enjardinada amb bancs i arbres, «Es tracta d’una zona on viuen moltes famílies i creiem que aquest parc infantil atén la demanda dels veïns i veïnes residents al barri, oferint un espai d’oci a l’aire lliure per als més menuts.», assenyala l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23