Ajuntament de Silla

Silla tanca 2021 amb un superàvit de 3,3 milions d’euros

L’Ajuntament de Silla ha tancat els comptes de l’exercici 2021 amb un superàvit de 3,3 milions d’euros. «Gràcies a la bona gestió dels recursos per part de l’Ajuntament al llarg dels últims anys i a pesar que vam haver d’augmentar algunes partides del pressupost municipal per a fer front a la pandèmia, hem aconseguit tancar l’any amb un superàvit de 3.278.007,53 €, », assenyala el regidor d’Hisenda, Iván Cuenca.

L’alcalde, Vicente Zaragozá, per part seua, afirma que «aquest resultat positiu permetrà finançar noves inversions i projectes més que necessaris que ajudaran a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Silla».

Més infraestructures esportives, millores en espais públics i ajuda social

Una de les grans inversions d’enguany, serà la construcció de tres minipistes de bàsquet destinades a l’entrenament al poliesportiu municipal. Una inversió que permetrà la pràctica simultània de street bàsquet i amb la qual es pretén continuar construint un municipi amb nombroses alternatives saludables per a nens i joves.

A més, es renovarà la il·luminació de la pista d’atletisme situada també al poliesportiu municipal millorant la qualitat dels entrenaments que els atletes realitzen de nit.

Una altra de les inversions que es realitzaran serà la renovació de tres dels parcs infantils més importants del municipi, concretament el Parc de l’Hort del Satisfet, el parc adjacent al Centre Cultural Carmen Valero i el parc situat a la plaça Manuel Sanchis Guarner. Així com la remodelació de l’últim tram de l’avinguda d’Alacant a l’altura del CEIP Sant Roc, una reivindicació històrica per part del veïnat de la zona que, a més d’aconseguir una millora estètica, millorarà substancialment la seguretat dels vianants.

Però com que tots els diners no es destinaran a obres i inversions, l’Ajuntament de Silla, conscient de la problemàtica mundial que s’ha generat arran de la guerra entre Rússia i Ucraïna, també ha previst la creació d’una partida especial d’ajudes d’emergència social al poble d’Ucraïna.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23