Ajuntament de Silla

Silla posa en marxa el ludoworking

 

L’Ajuntament de Silla, a través de la Regidoria d’Igualtat, ha inaugurat el ludoworking. Es tracta d’un nou servei emmarcat dins del Pla Corresponsables que té com a objectiu iniciar el camí cap a la garantia de l’atenció com un dret a Espanya des de l’òptica de la igualtat entre dones i homes.

Aquest nou servei, situat a l’avinguda d’Ausiàs March, està destinat a xiquets i xiquetes de Silla i estarà obert, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Gràcies a aquesta nova manera de conciliar que arriba a Silla, les mares que opten per un tipus de criança diferent i que no volen externalitzar les atencions dels seus fills i filles, tindran un espai on puguen teletreballar, estudiar, buscar treball o emprendre un negoci.

A més, el centre compta amb personal qualificat que ajudarà els usuaris a fer diferents tasques com per exemple fer currículum, preparar-se per a realitzar una entrevista o buscar cursos de formació.

El nou centre destinat a activitats socials i de conciliació també acollirà tallers amb temàtiques específiques com poden ser la gestió emocional en la infància, la criança, la lactància materna o activitats com a ioga amb bebés.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Silla, Carmen Giner, ha celebrat «la creació d’aquest nou espai que ajudarà a les mares a formar-se, estudiar o emprendre un negoci en un espai compatible amb la cura dels seus fills i filles».

Vicente Zaragozá, alcalde de Silla, ha assegurat que “Des de l’Ajuntament hem volgut treballar per a oferir una alternativa que ajude a conciliar la jornada laboral amb les tasques d’atenció dels xiquets i xiquetes, més enllà de la jornada escolar, especialment ara que arriba l’estiu. Estem treballant ja en la programació d’aquest nou centre social destinat a activitats socials on farem especialment incidència en temes de formació».

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23