Ajuntament de Silla

Silla entrega els seus Porrots d’Honor de 2022

Silla, dins de la 32 edició de la Setmana dels Lletres, va celebrar aquest divendres 18 de novembre en el Centre Cultural Carmen Valero el lliurament dels Porrots d’Honor corresponents a 2022.
L’auditori es va omplir per a rebre als premiats, amb el gran protagonisme per a la mestra i escriptora Pepa Guardiola, que va rebre el guardó que li acredita com Porrot d’Honor de les Lletres Valencianes, en reconeixement a la seua trajectòria.

La regidora de cultura, Josefina Zaragozá, va ser l’encarregada d’entregar el Porrot d’Honor a l’Activitat Cultural 2022 a Carmen Primo, per la seua trajectòria dins del món de la cultura, bàsicament en la Falla Port, on ha marcat un camí molt profitós en la defensa de la llengua, que ha sigut el seu leitmotiv. De la mateixa manera, l’edil d’Interior, Felipe García, va entregar el Porrot d’Honor a l’Activitat Cívica 2022 a l’Associació d’Empresaris de Silla (AESI) per la seua lluita per a establir serveis i programes per a secundar i impulsar la indústria i el comerç del municipi, que va ser recollit per la presidenta de comerç, hostaleria i Serveis Mar Navarro i el president d’indústria Salvador Puchalt.

L’edil d’Esports, Benigne Bodón, va ser l’encarregat de reconéixer amb el Porrot d’Honor a l’Activitat Esportiva 2022 al Club d’Escacs Silla pels seus 60 anys consecutius jugant als escacs a nivell professional, que va ser recollit pel seu president Juanjo Espinosa i el seu director esportiu Jose Antonio Garcia.
A més durant li entrega de guardons, els assistents van poder gaudir de la interpretació de la clàssica Dansa dels Porrots, un moment molt emotiu que la presentadora Aitana Ferrer va aprofitar per a comunicar a tots els presents que s’espera que en uns mesos la Generalitat Valenciana declare la dansa dels Porrots com a Bé d’Interés Cultural (BIC).

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23