Ajuntament de Silla

Silla contínua apostant per millorar la competitivitat del seu comerç local

Hui l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá ha inaugurat la Formació Next Silla Escola de Comerç, una nova iniciativa de l’Ajuntament de Silla finançada amb els fons Next Generation EU per a crear una oferta formativa personalitzada, flexible i adaptada a les necessitats dels establiments del municipi.

La Formació Next Silla Escola de Comerç es compon de tres blocs Comerç Flash, Comerç Green i Comerç ON es prolongarà fins al 14 de desembre, amb l’objectiu de millorar la seva competitivitat, qualitat i imatge facilitant l’adaptació a la nova realitat digital.

L’escola està oberta per a empresaris tant del sector comercial com del sector serveis, però també per a aturats i emprenedors que inicien un primer negoci. Per a cada grup de participants, s’ha dissenyat una programació específica.

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá s’ha mostrat molt content pel gran acolliment que ha tingut la iniciativa on han participat més de 40 comerços del municipi i ha destacat “L’esforç realitzat per l’Ajuntament de Silla que contínua apostant per donar formació i les eines necessàries per a adaptar el comerç tradicional a la nova realitat digital”

La Formació Next Silla Escola de Comerç forma part del projecte de Revitalització del mercat municipal i zona comercial de l’Ajuntament de Silla finançat amb els fons Next Generation EU.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23