Ajuntament de Silla

Silla celebra la 1ª Jornada d’esport inclusiu

Hui, per a commemorar el Dia Internacional de l’esport per al Desenvolupament i la Pau que es celebra cada 6 d’abril, l’Ajuntament de Silla amb la col·laboració dels CEIPS dels municipis, el Centre Ocupacional Tola i l’Associació TEAyudamos ha organitzat al poliesportiu municipal la 1ª Jornada d’esport inclusiu.

Durant el matí els xiquets i xiquetes de sext de primària de tots els centres educatius del municipi han gaudit d’una classe de Zumba on han participat tot tipus de persones, demostrant que l’esport també pot ser una eina d’inclusió.

Aquesta iniciativa naix amb l’objectiu de promoure l’accessibilitat en l’àmbit esportiu de les persones amb diversitat funcional i fomentar la pràctica conjunta de l’esport entre les persones.

A l’acte han intervingut la directora del Centre Ocupacional Tola Raquel Adrià, i Mª Carmen Robles en representació de l’associació TEAyudamos i l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá, qui ha destacat “la importància de passar-ho bé passeu durant la jornada, però també de sensibilitzar-se i conscienciar-se sobre la importància dels valors de l’esport i la igualtat d’oportunitats per aconseguir la integració.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23