Ajuntament de Silla

Silla reedita el llibre-CD Bressolant

Bressolant es repartirà entre els col·legis i guardaries del poble.

L’Ajuntament de Silla, a través de la regidora de Normalització Lingüística, ha reeditat el llibre-CD Bressolant a fi de distribuir-lo entre les guarderies i les classes d’infantil dels col·legis del poble.

Bressolant és un llibre-CD que recull les cançons de tota la vida que les mares i pares cantaven als seus fills i filles per a anar a dormir. L’Ajuntament l’ha reeditat, junt amb altres ajuntaments, a fi que aquestes cançons no es perden i continuen ben vives entre la nostra xicalla.

Les cançons que trobem són «La meua xiqueta és l’ama», «Tanca els ullets i dorm», «Mareta», «Que vinga la soneta», «En tan alta que estaves», «Nana naneta», «El xiquet de les mongetes», «El meu xic té gana», «Non-non, xitxet», «Adormint-te, nineta» i «Canta la mare», i estan interpretades per veus com les de Mara Aranda, Tatiana Prades, Mireia Vives, Eva Dénia, Miguel Gil, Pep Gimeno Botifarra, Teresa Segarra, M. Amparo Hurtado, Cristina Blasco, Carraixet, Dani Miquel i Clara Andrés.

Segons la regidora de Normalització Lingüística, Laura Millán, «tal com podem llegir al llibre, el cant embolcalla els infants per ajudar-los a calmar-se i, sobretot, a dormir-se. Bressolant ens transmet la tendresa de paraules que han passat de generació a generació. Amb aquesta iniciativa pretenem que es mantinga ben viu el ritual quotidià de cantar per emprendre el viatge als somnis i que no es perden les cançons de bressol».

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23