Ajuntament de Silla

Més de 350 xiquets i xiquetes gaudeixen de l’Escola d’Estiu de Silla

Més de 350 xiquets i xiquetes d’infantil i primària s’inscriuen a l’Escola d’Estiu i l’Escola Esportiva 2022 de Silla.

Aquest estiu 350 xiquets i xiquetesde Silla aprenen i es diverteixen a l’Escola d’Estiu i l’Escola Esportiva en una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Silla dirigida a ajudar la conciliació familiar.

Enguany, l’Escola d’Estiu d’Infantil i Primària se celebra en el CEIP Reis Catòlics i, l’Escola Esportiva, en les instal·lacions del poliesportiu municipal.
Fins al 30 de juliol, xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys combinen educació i jocs per a passar un estiu divertit i formatiu en què no faltarà l’aigua, ja que cada dia l’alumnat de l’Escola d’Estiu de primària i l’Escola d’Estiu Esportiva visita la piscina municipal mentre que l’alumnat d’Infantil realitza jocs d’aigua al pati de l’escola. A més, l’alumnat gaudeix de tallers d’animació a la lectura i teatre, educació plàstica, medi ambient, esports i psicomotricitat o jocs populars, entre altres continguts.

Enguany, la temàtica de la campanya d’Estiu és un món per la igualtat i l’alumnat de l’Escola d’Estiu treballa, a través de jocs i diferents activitats, la igualtat en tots els seus vessants.

Quant a l’escola esportiva, l’alumnat practica tot tipus d’esports, hoquei sobre gespa, beisbol, galotxa, frontó, bàdminton i com no jocs d’aigua.

Per a conèixer de primera mà la programació, l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, la regidora d’infància Carmen Giner i el regidor d’esports Beni Bodón han visitat les instal·lacions educatives on es desenvolupen les activitats i han tingut l’oportunitat de gaudir amb els xiquets i xiquetes.

Durant la visita, Vicente Zaragozá ha destacat «El bon acolliment que ha tingut per part de la ciutadania la campanya d’estiu de l’Ajuntament de Silla que demostra que aquest és un servei essencial per a molts veïns i veïnes del nostre poble. És una alegria veure tants xiquets i xiquetes divertint-se i socialitzant-se mentre practiquen oci saludable.»

Per a dur a terme la campanya d’Estiu, l’Ajuntament de Silla ha contractat un equip de 35 monitores i monitors i, a més, enguany també s’ha habilitat un servei que permet deixar les nenes i nens des de les 8.00 hores i menjador per a l’alumnat que el necessito.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23