Ajuntament de Silla

Les escoles de Silla es preparen per al Ple

L’alumnat de 5é i 6é de primària de les escoles de Silla s’acosten al funcionament de l’Ajuntament a través d’un procés participatiu. L’aula al Ple és un Projecte de participació infantil del Departament d’Infància, Joventut i Participació.

L’alumnat comença a l’aula imaginant i proposant el seu entorn més proper (els parcs i el barri) fins a arribar al ple de l’Ajuntament, després d’haver passat per tot un procés participatiu d’aprenentatge. Durant aquest procés  s’informen, investiguen, treballen en equip, elaboren propostes i prenen decisions.

Al llarg de les setmanes de novembre, els alumnes estaran agrupant i organitzant les propostes que han estat recollint en sessions anteriors per a poder presentar-les en l’última sessió que tindrà lloc a la sala de Plens de l’Ajuntament de Silla.

 

El projecte conclou simulant un Ple (a la mateixa Sala de Plens i utilitzant el sistema democràtic) on presentaran a la resta de classe i a l’equip de Govern de l’Ajuntament  totes les propostes de millora que han analitzat. Aquestes propostes seran recopilades en una avaluació final per tal d’estudiar si són viables a fi de dur-les endavant i poder millorar el poble. Aquesta iniciativa és una bona manera de donar a conéixer als més xicotets el funcionament real d’un ajuntament.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23