Ajuntament de Silla

L’alcalde de Silla trasllada a la Direcció General les mancances del centre de salut

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha traslladat aquest matí al director general d’Alta Tecnologia, Inversions i Infraestructura, Jaume Peris, les necessitats sanitàries de l’ambulatori.

En aquesta reunió, a la qual també ha assistit l’arquitecte municipal i la coordinadora del centre d’atenció primària, s’ha tractat la problemàtica de l’actual Centre de Salut de Silla i les seues mancances, les quals fan més urgent i necessari la construcció d’un nou centre de salut o la rehabilitació de l’actual.

Durant la visita, Vicente Zaragozá ha presentat al director general el document realitzat per part dels sanitaris del centre on es recull la relació de necessitats i les deficiències actuals del centre de salut, així com les peticions que des de fa temps demana la ciutadania de Silla.

Per altra banda, Jaume Peris ha mostrat molt d’interés per part de la Conselleria per a fer front a la problemàtica i s’ha compromés a estudiar amb els seus tècnics la construcció d’un nou centre de salut com a possible solució.

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, s’ha mostrat molt content amb aquesta primera reunió de treball i ha destacat que «Des de l’Ajuntament continuarem treballant perquè al més prompte possible Silla tinga un nou centre de salut amb l’equipament i la infraestructura que una població com la nostra requereix.»

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23