Ajuntament de Silla

L’alcalde de Silla inaugura el showroom “Innovació aplicada a la prevenció de riscos laborals” organitzat per Asepeyo

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá; Cèssar Bort Sanchis, director d’àrea València- Castelló d’Asepeyo; Esteban Santamaría Coria, director territorial d’INVASSAT, i Ruth García, directora Asepeyo Silla, han assistit al showroom “Innovació aplicada a la prevenció de riscos laborals” organitzat per Asepeyo al Carmen Valero i al qual han assistit representants del teixit empresarial de Silla.

Vicente Zaragozá, ha comentat que està “completament compromés a aplicar les noves tecnologies i la intel·ligència artificial també en l’Administració pública, amb l’objectiu d’avaluar, amb sistemes predictius, quines són les millors opcions possibles i prendre sempre les decisions més intel·ligents” i ha afegit que “l’Ajuntament de Silla és responsable de 300 treballadors i, com a alcalde, he de donar-los la seguretat que necessiten. Aquest acte és molt important per a portar aquests coneixements a tots els treballadors del consistori”.

Cessar Bort Sanchis, director d’àrea València-Castelló d’Asepeyo ha assenyalat que “Asepeyo porta tants anys realitzant una bona labor a Silla que els veïns coneixen la plaça dels Porrots com la plaça d’Asepeyo, cosa que ens ompli d’orgull”.

El director territorial d’INVASSAT, Esteban Santamaría Còria, comenta que “gràcies al seu treball moltes empreses coneixen realment els riscos laborals” i “amb les nostres campanyes els ajudem a solucionar-los”.

Després de la presentació, els assistents han pogut gaudir en primera persona d’aparells de simulació de vent o pols, simuladors de caiguda d’altura, circuits de visibilitat o anàlisi de soroll.

 

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23