Ajuntament de Silla

L’Ajuntament inicia la campanya d’asfaltat de carrers al municipi

L’asfaltatge afectarà 15651 m2 de carrers del municipi

Aquesta setmana comença la campanya d’asfaltat de carrers del municipi. Durant els propers dies està previst que s’asfalten a Silla 12 zones per tal de millorar la circulació i la seguretat vial.

A la primera fase d’aquest Pla s’actuarà sobre les seguents zones:
Carrer de València, carrer d’Etxegarai, rodona del Monument al Llaurador, Avinguda de Manuel Broseta Pont, carrer de Pilar Soler i Miquel, i el carrer de Jacinto Benavente.
Seguidament, s’actuarà sobre la Rodona de l’avinguda del País Valencià, encreuament del carrer de la Costera i l’Avinguda de la Sèquia Reial del Xuquer i el carrer de les Riberes.
I per finalitzar, s’asfaltaran zones del carrer de Planells, l’Avinguda d’Alacant, carrer de Francisco Bohigues el carrer de Montesa i l’últim tram de l’Avinguda d’Alacant.

Gràcies al Pla d’execució Millora de Vials 2021, en total s’asfaltaran 15.651 m2 de carrers del municipi, i en aquestos moments l’equip tècnic de l’Ajuntament de Silla ja treballa en l’estudi dels carrers que s’asfaltaran en la fase 2 del Pla.

Durant la realització de les obres, hi haurà intervals en els quals no es podrà estacionar al carrer, ni es permetrà l’accés als vehicles encara que tinguen un gual.

Des de l’Ajuntament volem agrair la vostra paciència i comprensió, i demanar-los que estiguen pendents de les plaques mòbils que la Policia Local instal·larà als carrers on es vaja a intervindre 48 hores abans de l’inici d’obres.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23