Ajuntament de Silla

L’Ajuntament de Silla signa un conveni de col·laboració amb el col·legi territorial d’arquitèctes de València per preparar el concurs d’idees del futur Parc de l’Estació

Hui l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá i l’arquitècte tècnic de l’Ajuntament de Silla Robert Simeón s’han reunit amb Marina Sender Contell presidenta del Col·legi Terrirotial d’Arquitactes de València per signar un conveni de col·laboració mitjançant el qual el Col·legi Territorial d’Arquitèctes de València facilitarà a l’Ajuntament assessorament tècnic en materia de contractació publica de serveis d’arquitectura i urbanisme.

Gràcies a aquest conveni, l’Ajuntament podrá sol·licitar l’assistència corresponent en l’elaboració dels plecs de preinscripcions tècniques corresponents a l’elaboració d’avantprojectes, plans directors i instruments de planejament urbanistic i gestió com el concurs d’idees del projecte “Remodelació del Parc de l’estació”

Cal recordar que per poder portar a terme el concurs d’idees del projecte “Remodelació del Parc de l’estació” i donat la importància d’aquesta intervenció a un dels espais més emblemàtics del nostre poble, el passat dia 15 de març, en ple extraordinari, va aprovar una partida pressupostària per a convocar un concurs amb la participació del Col·legi d’Arquitectes per al disseny del futur Parc de Silla.

Es preveu que a principis del mes d’octubre estiguen publicades les bases per a que els equips d’arquitectura puguen presentar les seues propostes. Cal tindre en compte que tots els projectes hauran de respectar els elements més icònics del parc com ho son el quiosc, el passeig i els arbres exemplars i que s’obrirà un termini perquè la població puga escollir el projecte que més lis agrade en un procés de participació.

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha explicat que “estem treballant ja en les bases del concurs de projectes d’arquitectura, per poder construir entre totes i tots, el parc que Silla mereix” a més, ha destacat que “gràcies a la reurbanització del parc, s’oferirà nous espais als veïns del poble i a totes les persones que acudeixen a disfrutar d’aquest espai natural”.

El parc municipal de Silla és el més cèntric i gran del municipi, situat enfront del mercat i de l’estació de RENFE, en una ubicació privilegiada. Compta amb gran afluència d’usuaris que vénen a gaudir del passeig i les zones d’esbarjo, especialment de xiquets i xiquetes quan ixen del col·legi. Amb aquest projecte de remodelació, el Consistori pretén fer un pas més en la millora i implementació d’espais naturals i d’oci del municipi.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23