Ajuntament de Silla

L’Ajuntament de Silla instal·la panells informatius als principals parcs

L’Ajuntament de Silla ha instal·lat quatre panells informatius per donar a conéixer les diferents activitats culturals i campanyes que es realitzen al poble. Concretament, es tracta de panells ubicats als parcs de l’Estació, Sant Roc, Reis Catòlics i la plaça dels Germans Iborra.

D’aquesta manera, els panells informatius ajudaran a difondre l’oferta cultural i d’oci que es programa trimestralment al municipi i també les diferents campanyes de conscienciació i informació ciutadana que es porten endavant des de l’Ajuntament de Silla.

En aquests moments, els ciutadans i ciutadanes de Silla poden consultar als panells la programació cultural d’octubre i novembre al Centre Cultural Carmen Valero i també informació sobre la campanya «L’Albufera comença ací» que naix amb l’objectiu de conscienciar la població de la importància de tindre un poble net, perquè la conservació de la nostra albufera i el medi ambient depén d’això.

A més, els panells s’han dissenyat amb la idea que durant els períodes que es queden buits sempre hi haja imatges icòniques del municipi que potencien el turisme com les pintures a l’església de la Mare de Déu dels Àngels de Vicent López, el museu MARS, la Torre Musulmana o l’albufera.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23