Ajuntament de Silla

L’Ajuntament de Silla fa una crida per un consum responsable i no sexista de joguets

Des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Silla, s’ha llançat una campanya amb l’objectiu de conscienciar als xiquets i xiquetes de la importància d’un consum responsable i no sexista de joguets de cara al Nadal.

Gràcies a la campanya «Recomanacions per a un consum responsable i no sexista de joguets» l’Ajuntament de Silla ha repartit entre tots els escolars del municipi una carta adreçada al Pare Noel perquè els xiquets i xiquetes l’emplenen en la qual es recull un decàleg de consells amb l’objectiu de promoure uns valors de consum responsable, igualitari i no discriminatori.

D’aquesta manera, s’han difós missatges amb una sèrie de recomanacions per a la compra de joguets, com tindre en compte les preferències, aficions, característiques personals i edat dels menors; triar joguets sota criteris raonables, no sexistes, sostenibles i que no fomenten la violència o la discriminació; seleccionar aquells joguets que promocionen la igualtat; o no comprar animals, perquè sempre és millor adoptar.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Silla, Carmen Giner ha destacat «La importància d’educar en valors des de les primeres etapes. El Nadal és una època de l’any on històricament s’ha fomentat el consumisme. És hora de canviar els nostres hàbits i començar a treballar des de la infància per aconseguir entre tots i totes un món més igualitari i sostenible”.

La carta es podrà depositar a les bústies especials que s’instal·laran als col·legis i també es podrà entregar en mà al Pare Noel el pròxim 24 de desembre a la plaça del Poble.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23