Ajuntament de Silla

L’Ajuntament de Silla obrira pròximament un apartat web amb informació sobre els Fons Europeus Next Generation.

Pròximament, www.silla.es comptarà amb un nou apartat web específic on es podrà consultar tota la informació sobre els projectes europeus que es duen a terme en el nostre municipi.

En aquests moments, Europa treballa per a la recuperació col·lectiva de l’economia després de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID19 i el nostre municipi no pot quedar-se al marge. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Silla estem treballant en diferents projectes que ajudaràn a millorar la qualitat de vida de la ciutadania i que estan alineats amb l’Agenda 2030 i els fons Next Generation EU.

En aquest nou site la ciutadania podrà trobar informació actualitzada sobre tots els projectes finançats amb els Fons Europeus Next Generation així com notícies d’interès sobre l’estat d’execució de cadascun.

Gràcies al finançament amb fons europeus continuem transformant el nostre poble, rellançant l’economia, fent de Silla una ciutat més verda, sostenible i saludable on la modernització i digitalització del teixit industrial i de les PIMES així com la recuperació del turisme i l’impuls de l’emprenedoria és una prioritat.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23