Ajuntament de Silla

La Policia Local de Silla acull el curs PROCEDIMENTS OPERATIUS I PRACTICA DE DILIGÈNCIES PER POLICIA JUDICIAL

Aquesta setmana s’està celebrant la segona d’edició del curs “procediments operatius i pràctica de diligències per policia judicial”. Aquesta acció formativa està organitzada per l’Ajuntament de Silla i homologada per l’Institut Valencià de Seguretat Pública (IVASPE).

El curs dirigit als membres dels Cossos de Policia Local de la Comunitat Valenciana ha comptat en aquesta edició amb 35 agents de diferents cossos policials, s’emmarca en la programació d’accions formatives que l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències ofereix als membres dels Cossos de Policia Local. Coordinat pel Comissari Cap del Cos de Policia Local de Silla Pedro Ortega, compta enguany com a docents amb la participació dels Magistrats titulars dels Jutjats Mixtos de Carlet número 2, 3 i 4 María de las Mercedes Salvador, Javier Verdeguer i Rosa Barea respectivament.

El curs pretén dotar coneixements i habilitats en les intervencions habituals de la Policia Local en relació amb les seues funcions d’investigació del delicte i descobriment del delinqüent, així com dotar d’elements essencials i procediments operatius per a la instrucció de diligències i atestats policials.

L’Ajuntament de Silla, pioner en la matèria, és l’únic de tota la Comunitat Valenciana i un dels 7 en el conjunt de l’Estat, que compta amb un Acord Específic signat amb el Ministeri de l’Interior en virtut del Conveni Marc de col·laboració entre el la FEMP i el Ministeri de l’Interior de 20 de febrer de 2007, pel qual el seu Cos de Policia Local assumeix funcions de Policia Judicial.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23