Ajuntament de Silla

Juga, aprén i participa en el sorteig de 6 carros de la compra amb «Aprén Jugant en Valencià»

La millor manera d’aprendre és jugant. Per aquest motiu, el Servei de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Silla ha creat el joc «Aprén Jugant en Valencià». L’objectiu fonamental és que qualsevol persona puga aprendre valencià de manera lúdica.

Els jocs estan classificats per colors o nivells. El color verb o nivell 1 correspon a preguntes molt bàsiques. El color blau o nivell 2 conté preguntes amb una dificultat mitjana. El color roig o nivell 3 conté preguntes amb els dubtes més freqüents que tenim quan escrivim valencià. A hores d’ara, hi ha 35 jocs, però la intenció és arribar al centenar.

Cada joc conté 14 preguntes sobre diferents aspectes lingüístics: «Lèxic», «Verbs», «Accentuació», «Apostrofació», «Perífrasis verbals», «Pronoms febles», «Repàs A1-A2», «Perquè, per què, per a què», etc.

També podem trobar jocs sobre altres temàtiques com «Què en saps, de Silla?», «Les falles», «La vela llatina», «Dones valencianes que deixen empremta», «Refranys i frases fetes», és a dir, cada joc és independent dels altres, però, alhora, tots estan agrupats en el joc «Aprén Jugant en Valencià».

A més, amb la finalitat que la gent es familiaritze amb «Aprén Jugant en Valencià», s’ha creat el concurs «Juga, aprén i participa en el sorteig de 6 carros de la compra». Els persones que contesten les 28 preguntes del 10 de maig al 16 de juny de 2022 participaran en el sorteig de sis carros de la compra de la marca Rolser amb el lema «Som de barri, de ciutat, de botiga, de mercat» oferits per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València i de diversos lots de productes valencians de Bon Profit oferits per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Pots veure tots els jocs publicats en la pàgina web de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Silla: https://www.silla.es/serveis/normalitzacio-linguistica/aprent-jugant-en-valencia.

Ànim! Aprén jugant en valencià!

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23