Ajuntament de Silla

El Club d’Escacs de Silla, tercer en el Campionat d’Espanya de per equips d’Escacs Ràpids

Gran èxit per al Club de Silla que aconsegueix el podi nacional en el seu 60 aniversari

El passat 24 i 25 de setembre en les instal·lacions del Centre Cultural Església de Sant Marcos a Toledo es va disputar la II edició del Campionat d’Espanya per Equips d’Escacs Ràpids.

El torneig, que va comptar amb una participació de 48 equips, es va disputar a la distància de 9 rondes, i un ritme de joc de 10 minuts per jugador, amb un increment de 5 segons en finalitzar cada jugada i el millor equip va resultar ser el CAC Beniajan de Múrcia, seguit del Solvay de Cantàbria i tercer el Club d’Escacs Silla.

Aquest important esdeveniment va ser retransmès per internet i internautes de tot arreu del món van poder seguir les partides, dels nostres jugadors d’escacs Anton Korobov, Alexei Sirov, Kirill Alekseenko, Alvar Alonso i el director esportiu, José Antonio García.

Aquest èxit ja forma part del medaller del 60 aniversari del Club, que tindrà com a colofó final la participació del club de Silla en la Copa d’Europa d’Escacs que es disputarà del 2 al 10 d’Octubre a Àustria.

Hui, l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá ha rebut a l’alcaldia als campions, i ha aprofitat per felicitar-los personalment i agrair-los que porten el nom de Silla arreu del mon, a més ha volgut desitjar-los molta sort per al pròxim campionat d’Europa.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23