Ajuntament de Silla

Continuen a bon ritme les obres de remodelació dels vestuaris del camp de futbol Vicente Morera

Hui, l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá i el regidor Felipe Garcia han visitat les obres de reforma dels vestuaris del camp de futbol Vicente Morera.

Gràcies a aquesta intervenció integral, s’adaptaran funcionalment cadascun dels mòduls de vestuaris, que consisteix en el canvi de distribució d’espais (zones humides i de sec), noves instal·lacions de sanejament, distribució d’aigua freda i calenta en circuit tancat, ventilació/renovació d’aire, canvi de la instal·lació elèctrica i enllumenat interior, així com la fusteria en portes i mobiliari fix: bancades, perxes, etc. Inclourà també la modificació necessària en la instal·lació de la producció d’aigua calenta sanitària per tal de garantir el cabdal i pressió a tots els mòduls de vestidors.

Aquesta intervenció, dotada amb 271.000 euros, convertirà el camp de futbol Vicente Morera en una instal·lació de primer nivell.

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, en la visita a les obres s’ha mostrat molt content «que enguany s’haja pogut invertir en una millora tan substancial al camp de futbol, que repercutirà directament en el benestar de tots els esportistes que fan ús d’aquesta instal·lació. Una reivindicació històrica que per fi es pot dur a terme».

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23