Ajuntament de Silla

Comencen les obres del Pla Edificant en el CEIP Sant Roc de Silla

Hui s’inicien les obres del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació per a la rehabilitació integral del pavelló aulari infantil i la implantació d’un ascensor en l’edifici de primària del CEIP Sant Roc de Silla. Aquestes obres subvencionades per la Conselleria d’Educació tenen una duració aproximada de tres mesos, i es realitzen durant el període estival amb la finalitat de causar les mínimes molèsties possibles a l’alumnat del centre.

Les obres consisteixen en la reurbanització del pati d’accés a l’edifici d’educació primària, la instal·lació de l’ascensor en l’edifici d’educació primària per a millorar l’accessibilitat entre plantes i la rehabilitació del pavelló aulari d’educació infantil.

A més es canviaran les plaques de cautxú del sòl i realitzarà una reforma integral dels jocs del parc infantil situat al pati del centre perquè els nens i nenes puguin gaudir durant l’hora de l’esbarjo.

Segons l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá ” Avui és un dia de celebració ja que aquesta intervenció es tracta d’una actuació molt esperada per tota la comunitat educativa ja que millorarà notablement l’experiència i la seguretat de tots els nens i nenes que formen part de l’alumnat d’aquest col·legi”

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23