Ajuntament de Silla

Comencen les obres del CEIP Lluís Vives

Hui l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá i la regidora d’educació Laura Millán han visitat les obres de remodelació previstes dins del Pla Edificant impulsades des de la Conselleria d’Educació al CEIP Lluís Vives de Silla que s’han iniciat aquesta setmana.

Aquestes obres consisteixen en la rehabilitació integral de l’edifici i la col·locació d’un ascensor, per a millorar l’accessibilitat del centre i durant les obres els 200 alumnes d’Infantil i Primària, no poden impartir classes en el mateix centre davant la falta d’espais, per aquest motiu, l’Ajuntament de Silla ha habilitat durant aquest mes de juny les aules del Conservatori Municipal, perquè l’alumnat del Lluís Vives realitze allí les seues classes i puga acabar el curs lectiu amb la màxima normalitat possible el pròxim 21 de juny.

Tampoc es podrà oferir el servei de menjador en el centre escolar. Per a poder continuar oferint aquest servei, el consistori de la mateixa manera ha habilitat la Nau, així com un autobús per traslladar l’alumnat des del Conservatori fins al menjador.

L’alcalde de Silla Vicente Zaragozá ha destacat «L’esforç realitzat pel consistori per donar la millor solució perquè l’alumnat, puga acabar el curs de la millor manera possible del curs escolar, ja que la intenció és que al setembre ja puguen incorporar-se al centre totalment reformat».

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23