Ajuntament de Silla

Arranca l’Escola d’Estiu de Silla

Més de 250 xiquets i xiquetes d’infantil i primària han iniciat aquesta setmana l’Escola d’Estiu 2021 de Silla, que torna a celebrar-se després que la pandèmia impedira que es poguera dur a terme l’any passat.

Durant les pròximes setmanes, l’alumnat combinarà educació i diversió a l’Escola d’Estiu i l’Escola Esportiva en una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Silla dirigida a ajudar la conciliació familiar.

Enguany, l’Escola d’Estiu d’Infantil se celebra al CEIP El Patí, la de Primària ho fa al CEIP Sant Roc, i l’Escola Esportiva a les instal·lacions del poliesportiu municipal.

Gràcies a la Campanya d’Estiu, l’alumnat, que ha estat dividit en grups bombolla, aprén alternatives d’oci saludable a través de jocs i diverses activitats en un entorn segur.

Fins al 30 de juliol, xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys combinaran educació i jocs per a passar un estiu divertit i formatiu en què no faltarà l’aigua, ja que cada dia l’alumnat de l’Escola d’Estiu de primària i l’Escola d’Estiu Esportiva visita la piscina municipal mentre que l’alumnat d’Infantil realitza jocs d’aigua al pati de l’escola. A més, l’alumnat gaudirà de tallers d’animació a la lectura i teatre, educació plàstica, medi ambient, esports i psicomotricitat o jocs populars, entre altres continguts.

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá ha destacat «La bona acollida que ha tingut per part de la ciutadania la campanya d’estiu de l’Ajuntament de Silla, després d’un any tan difícil, demostra que aquest és un servei essencial per a molts veïns i veïnes del nostre poble. És una alegria poder veure l’alumnat de nou en l’Escola d’Estiu. Una Escola d’Estiu adaptada a les mesures sanitàries, amb el protocol que ha funcionat tan bé durant tot el curs lectiu, un espai on els nostres menuts puguen divertir-se i socialitzar-se.»

Per portar a terme la campanya d’Estiu, l’Ajuntament de Silla ha contractat 26 monitores i monitors i, a més, enguany també s’ha habilitat un servei que permet deixar els xiquetes i xiquets des de les 8:30 hores i menjador per a l’alumnat que el necessite.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23