Ajuntament de Silla

Arranca l’Escola d’Estiu de Silla

Més de 350 xiquets i xiquetes d’infantil i primària s’inscriuen a l’Escola d’Estiu i l’Escola Esportiva 2022 de Silla.

Durant les pròximes setmanes, l’alumnat combinarà educació i diversió a l’Escola d’Estiu i l’Escola Esportiva en una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Silla dirigida a ajudar la conciliació familiar.

Enguany, l’Escola d’Estiu d’Infantil i Primària se celebra al CEIP Reis Catòlics i, l’Escola Esportiva, a les instal·lacions del poliesportiu municipal.

Fins al 30 de juliol, xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys combinaran educació i jocs per a passar un estiu divertit i formatiu en què no faltarà l’aigua, ja que cada dia l’alumnat de l’Escola d’Estiu de primària i l’Escola d’Estiu Esportiva visita la piscina municipal mentre que l’alumnat d’Infantil realitzarà jocs d’aigua al pati de l’escola. A més, l’alumnat gaudirà de tallers d’animació a la lectura i teatre, educació plàstica, medi ambient, esports i psicomotricitat o jocs populars, entre altres continguts.

Enguany, la temàtica de la campanya d’Estiu és un món per la igualtat i l’alumnat de l’Escola d’Estiu treballarà, a través de jocs i diferents activitats, la igualtat en totes les seues vessants.

Pel que fa a l’escola esportiva, l’alumnat practicarà tot tipus d’esports, hoquei sobre gespa, beisbol, galotxa, frontó, bàdminton i com no jocs d’aigua.

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha destacat «La bona acollida que ha tingut per part de la ciutadania la campanya d’estiu de l’Ajuntament de Silla que demostra que aquest és un servei essencial per a molts veïns i veïnes del nostre poble. És una alegria veure tants xiquets i xiquetes divertint-se i socialitzant-se mentre practiquen oci saludable.»

Per portar a terme la campanya d’Estiu, l’Ajuntament de Silla ha contractat un nombrós equip de monitores i monitors i, a més, enguany també s’ha habilitat un servei que permet deixar les xiquetes i xiquets des de les 8:00 hores i menjador per a l’alumnat que ho necessite.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23