Ajuntament de Silla

SILLA ACOLLIRÀ ESDEVENIMENTS DE “XICOTET FORMAT” DURANT ELS MESOS D’ESTIU

L’Ajuntament de Silla prepara esdeveniments de xicotet format i de caràcter cultural i local per a celebrar les festes aquest estiu a causa de la pandèmia de la COVID-19. D’aquesta manera, en la reunió telemàtica realitzada ahir per l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá; la regidora de Festes, Josefina Zaragozá, i l’equip tècnic de Cultura, Festes i Comunicació es va decidir que el nostre poble comptarà amb espectacles entre el 3 de juliol i el 6 d’agost que se celebraran en diferents emplaçaments.

Les activitats es desenvoluparan d’acord amb les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries per a la contenció del coronavirus. «Ha sigut un colp molt dur per a totes les silleres i sillers renunciar a les festes en honor al Santíssim Crist de Silla com les coneguem, per aquest motiu, des del consistori proposem un model de festes pròxim a la ciutadania, que permeta evitar aglomeracions i, al mateix temps, recuperar gradualment la normalitat als carrers», ha destacat l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá.

Per altra banda, la regidora de Festes Josefina Zaragozá ha volgut agrair «les mostres d’afecte rebudes per part de tota la ciutadania durant aquestos dies, així com convidar a la participació responsable en totes les activitats que des de les Regidories de Festes i Cultura s’estan preparant».

L’Ajuntament de Silla aposta així per un model festiu que arribe a tot el municipi mitjançant la descentralització dels esdeveniments. Els espectacles programats al carrer són diferents i se centren en la música, el cinema, el teatre, els titelles, la dansa o el circ, entre altres.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23