Ajuntament de Silla

L’Ajuntament inicia un ambiciós projecte per a remodelar el Parc Municipal

L’equip de govern, conscient que el parc de l’estació necessita una remodelació integral ha iniciat un projecte per a la seua reforma integral.
Per poder portar-ho a terme, i donat la importància d’aquesta intervenció a un dels espais més emblemàtics del nostre poble, el passat dia 15 de març, en ple extraordinari, va aprovar una partida pressupostària per a convocar un concurs amb la participació del Col·legi d’Arquitectes per al disseny del futur Parc de Silla per valor d’1.800.000€.

Hui mateix, l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá i l’arquitecte tècnic Roberto Simeón s’han reunit amb Antonio Martínez i Malec Murad del col·legi d’Arquitèctes de València per col·laborar en la redacció de les bases del concurs de la realització del projecte “Remodelació del Parc de l’estació”
Es preveu que a principis del mes de juliol estiguen publicades les bases per a que els equips d’arquitectura puguen presentar les seues propostes. Cal tindre en compte que tots els projectes hauran de respectar els elements més icònics del parc com ho son el quiosc, el passeig i els arbres exemplars i que s’obrirà un termini perquè la població puga escollir el projecte que més lis agrade en un procés de participació.

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha explicat que “estem treballant ja en les bases del concurs de projectes d’arquitectura, per poder construir entre totes i tots, el parc que Silla mereix” a més, ha destacat que “gràcies a la reurbanització del parc, s’oferirà nous espais als veïns del poble i a totes les persones que acudeixen a disfrutar d’aquest espai natural”.

El parc municipal de Silla és el més cèntric i gran del municipi, situat enfront del mercat i de l’estació de RENFE, en una ubicació privilegiada. Compta amb gran afluència d’usuaris que vénen a gaudir del passeig i les zones d’esbarjo, especialment de xiquets i xiquetes quan ixen del col·legi. Amb aquest projecte de remodelació, el Consistori pretén fer un pas més en la millora i implementació d’espais naturals i d’oci del municipi.

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23