Ajuntament de Silla

L’Ajuntament de Silla amplia el servei de gestió de cites prèvies

L’Ajuntament de Silla ha ampliat els serveis susceptibles de petició de cita prèvia. A partir d’ara els ciutadans i ciutadanes ja poden sol·licitar cita prèvia, a més de per a poder acudir als serveis d’atenció a la ciutadania (OAC) també per a ser atés pel departament de Medi Ambient a les dependències de l’Oficina Tècnica Municipal, a l’Oficina Municipal d’Informació i Defensa del Consumidor (OMIC) o reservar els paellers del parc de les Eres.

Aquest sistema està creat per a oferir un millor servei d’atenció al ciutadà, optimitzant els recursos per tal d’eliminar esperes innecessàries. El sistema s’encarrega de gestionar i organitzar diferents llistes d’espera de manera independent, en funció de la mena de gestió a realitzar pel ciutadà.

Per a sol·licitar una cita prèvia, el ciutadà sols haurà d’emplenar un senzill qüestionari amb les seues dades personals i escollir un dels trams horaris disponibles. Una vegada confirmada la cita, el sistema ofereix a l’usuari l’opció d’imprimir el justificant o generar un pdf on s’indica les condicions generals de la reserva.

A més pròximament s’ampliarà el servei per a poder sol·licitar la Recollida de mobles vells i per a la reserva de locals municipals.

Per poder accedir al servei, visita l’enllaç web www.citaprevia.silla.es

  Plaça del Poble 1, Silla, 46460
  Apartat de correus 399
  96 120 01 16
  96 121 22 23