Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Urbanisme > Actualitat > FINALITZA EL PLA EXTRAORDINARI DE NETEJA D'EMBORNALS
FINALITZA EL PLA EXTRAORDINARI DE NETEJA D'EMBORNALS
04/10/2016
FINALITZA EL PLA EXTRAORDINARI DE NETEJA D'EMBORNALS
Al setembre s'han netejat els embornals de tots els carrers del Municipi, abans de l'època de pluges
embornals
neteja embornals
neteja embornals
neteja embornals
neteja embornals
neteja embornals
neteja embornals
neteja embornals

A proposta de Valentín Mateos,  regidor de Territori, Urbanisme i Infraestructures, durant el mes de setembre s’ha executat un pla extraordinari de neteja d’embornals amb l’objectiu de facilitar l’evacuació de pluvials abans de l’època de pluja i gota freda.  Aquests treballs de manteniment són necessaris per a millorar el drenatge de les infraestructures i minimitzar en la mesura posible el risc d'inundació.

Aquesta tasca  s’ha dut a terme gràcies als treballadors de la borsa d’emergència social de l’Ajuntament de Silla que han sigut els encarregats de netejar els embornals  de tota la zona urbana  del municipi.

A més, per tal de millorar aquests treballs, s’ha afegit la neteja amb camió cisterna dels embornals dels carrers que pateixen més risc d'inundació: Sant Roc, la Rambla i Sant Rafael.

Paral·lelament, aquest pla ha sigut complementat amb un altre equip dedicat a netejar els barrancons del terme municipal, necessaris per a una bona evacuació de les aigües pluvials.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167