Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Urbanisme > Actualitat > Pla extraordinari de neteja d'embornals
Pla extraordinari de neteja d'embornals
14/09/2015
Pla extraordinari de neteja d'embornals
Neteja preventiva per als mesos de pluja intensa
neteja embornals Sant Rafael 1
neteja embornals Sant Rafael 2
neteja embornals Sant Rafael 3
neteja embornals Rambla 1
neteja embornals Rambla 2
neteja embornals Sant Roc 1
neteja embornals Sant Roc 2

Les darreres setmanes s'ha posat en marxa un pla extraordinari de neteja d'embornals, especialment al pas del carrer de Sant Rafael, el carrer de Sant Roc i la Rambla de la Independència, zones que pateixen més els efectes de les inundacions.

Aquest pla va començar el passat 25 d'agost i va finalitzar el 10 de setembre, a fi d'estar preparats per a possibles episodis de pluja intensa (gota freda) que es pogueren produir i mitigar, d'aquesta manera, els efectes negatius derivats de les inundacions.

Aquesta neteja preventiva, a banda de millorar l'evacuació de pluges, evitarà possibles olors  provinents del clavegueram.

Els treballs, que han consistit en la neteja mitjançant un camió cisterna que permet l'ús d'aigua a pressió, han sigut coordinats per la Regidoria d'Urbanisme per tal d'assegurar la seua eficàcia i minimitzar les possibles molèsties que es pogueren ocasionar al trànsit.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167