Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Urbanisme > Actualitat > L'Ajuntament comença els treballs per a remunicipalitzar el servei de l'aigua
L'Ajuntament comença els treballs per a remunicipalitzar el servei de l'aigua
09/09/2015
L'Ajuntament comença els treballs per a remunicipalitzar el servei de l'aigua
Visita al model de gestió de l'aigua de Xàbia
reunio aigua publica Silla 1
estudi aigua publica Silla
reunio aigua publica Slla 2
visita aigua Silla Xabia 1
visita aigua Silla Xabia 2
colaboracio aigua Silla Xabia 1
colaboracio aigua Silla Xabia 2
visita empresa municipal Silla XabiaLa corporació municipal  de Silla, inicia els treballs per a remunicipalitzar el servei d'aigua potable com una manera de garantia, transparència i bon govern. Per aquest motiu han contactat amb Luis Babiano, gerent de l'Asociación Española de Operadores Públicos de Abastecimiento y Saneamiento (AEOPAS) qui en la reunió que es va mantindre el 3 de setembre  va plantejar diferents  models de gestió pública per al seu estudi.

 

Així el dia següent, amb motiu de conèixer altres experiències, es van desplaçar a Xàbia per  reunir-se amb el regidor del Cicle Hídric Paco Torres, junt als tècnics i gestors d'Amjasa. Una empresa referència de gestió de l'aigua pública de tota la comunitat.  En aquest sentit, els  membres de l'equip de govern de Silla han pogut comprovar no sols els avanços tècnics de l'empresa municipal sinó que també han destacat el seus avanços en el camp de la participació social i la rendició de comptes adoptats.

 

Després d'aquesta reunió en què han participat Valentín Mateos regidor d'Infraestructures i  Felipe Garcia regidor de Medi Ambient de Silla, s'ha establit un marc d'exploració d'accions de cooperació entre administracions dins d'un format d'ajuda públic-públic (PuP). Es tracta, en paraules de Luis Babiano  de conèixer un model que avança en la construcció d'una societat coresponsable i inclusiva, que garantix un bon servici i que contribuïx al desenvolupament empresarial de la ciutat.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167