Noves tecnologies
interior diptic sillawifi
diptic sillawifi
SILLAWIFI

L'Ajuntament de Silla ofereix a tots els ciutadans de Silla una xarxa wifi per tal de connectar-se a internet als espais públics. Aquesta xarxa wifi cobrix la gran majoria dels espais públics de Silla. La velocitat de connexió sols garanteix l'us de correus electrònics i la navegació web.  

 

 

El servei es totalment  gratuït, sols cal demanar l'usuari i  la contrasenya als següents punts:

 

- Oficina d'Atenció al Ciutadà.

- Biblioteca Central.

- Biblioteca Infantil.

- Nau Jove.La xarxa d'antenes del municipi es la següent:

Planol de cobertura: 

Ver Wifi als espais públics de Silla en un mapa más grande

Normes d'ús:

Principis generals

Només tindran accés a tots els serveis de Wi-Fi Silla als Espais Públics les persones que prèviament s’hagen registrat en el sistema mitjançant els mecanismes establerts.


Obligacions de la persona usuària

  • Respectar les normes d’ús de la xarxa Wi-Fi Silla als Espais Públics.


  • Preservar les credencials d'accés (nom d'usuari/a i contrasenya) i dels actes que puga portar a terme ell mateix o alguna tercera persona que utilitze les seues credencials.


  • Informar immediatament les persones administradores de la xarxa (wifi@silla.es o al telèfon 961200116) si s'assabenta que hi ha hagut un accés il·legal a la xarxa amb les seues credencials o quan sospite que pot haver-hi el risc que això ocórrega.Per tal d'assegurar que els usuaris que ho necessiten puguen gaudir d’aquest servei amb qualitat, està totalment prohibit qualsevol ús de programa d'intercanvi o descàrrega massiva de fitxers (Emule, Ares, Bittorrent, Peer2mail i similars). Per la mateixa raó, es pot penalitzar la utilització egoista de la xarxa, entesa com l'abús dels jocs en xarxa (local o per Internet), la descàrrega de vídeos o música sota demanda (Streaming, Youtube, Googlevideos o similars) i, en general, un ús intensiu de la xarxa que no siga per a finalitats informatives. Un trànsit que es considere abusiu pot ser motiu de baixa a la xarxa.

Qualsevol acció il·legal o fraudulenta realitzada des de la xarxa Wi-Fi Silla als Espais Públics serà penalitzada amb la baixa de l’ús d’aquest servei. Les mateixes sancions s'aplicaran a qualsevol intent premeditat de realitzar duplicació d'adreces MAC, escaneig de ports, anàlisi del trànsit de la xarxa mitjançant sniffers, accessos no permesos als servidors o punts d'accés i, en general, qualsevol acció que vaja en contra del bon funcionament del servei.

Com que la infraestructura de la xarxa és limitada, només es permet un compte per persona per tal de garantir l’accés a tothom, a més, s’apliquen unes limitacions mensuals d’ús que estan publicades en el web de l’Ajuntament de Silla. La conexió es possible des de les seus municipals dins de l'horari d'obertura al públic i en els emplaçaments exteriors marcats en el mapa les 24 hores del dia. Per a més informació, consulta en la web el mapa de cobertura.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167