Programa 2019
cartell 2019
portada programa 2
porrot civic porrot esportiu porrot cultural porrot ciutat de silla porrot lletres valencianes   

 

30 SETMANA DE LES LLETRES VALENCIANES

Del 20 al 24 de novembre de 2019

 

PROGRAMA OFICIAL

 

*      Dimecres 20 a les 10:30 hores, al Carmen Valero, acte d’atorgament del II Porrot Jove de Narrativa. Guardó per promoure l’ús literari del valencià dins de l’àmbit escolar.

*Presentació del llibre del I Porrot Jove de Narrativa. Recull dels treballs finalistes.

*Actuació d’EDUCAROK amb l’espectacle didàctic i musical HISTÒRIES DE LA MÚSICA EN VALENCIÀ.

 

*      Dimecres 20, a les 20:00 hores, al Carmen Valero TAULA RODONA MERCÉ VIANA I LA LITERATURA INFANTIL a càrrec d’Enric Lluch, llicenciat en Història, ha treballat com a docent, encara que actualment es dedica exclusivament a la literatura infantil i juvenil. L’any 2014 va rebre el Porrot d’Honor de les Lletres Valencianes i Mercé Viana, escriptora i pedagoga que compagina el seu treball al món educatiu amb la creació literària. Aquesta setmana rebrà el Porrot d’Honor de les Lletres Valencianes 2019.

 

*      Dijous 21, a les 20:00 hores, al Carmen Valero, PROJECCIÓ DEL CURTMETRATGE ABSÈNCIA de Senina Moreno i Ramon Moreno. Miquel és un home major que viu sol. El seu anhel permanent és poder eixir al carrer, trobar-se amb la gent i viure una vida compartida amb les persones del seu entorn.

*I DE  LA PEL·LÍCULA LA BANDA de Roberto Bueso. Edu, un jove músic que porta un monòtona vida a Londres, torna a València per a assistir a les noces del seu germà. Després de passar anys fora, el retorn desperta en ell la necessitat de recuperar tot el que va deixar .

*Després de la projecció podrem escoltar i debatre amb els directors: Senina Moreno, Ramon Moreno i Roberto Bueso  sobre les dues pel·lícules.

 

*      Divendres 22, a les 20:15 hores, al Carmen Valero, acte d’atorgament dels Porrot d’Honor 2019.

*Porrot d’Honor a l’Activitat Esportiva: Confraria Pescadors Silla.

*Porrot d’Honor a l’Activitat  Cívica: Juan de Dios Cobo.

*Porrot d’Honor a l’Activitat  Cultural:  Junta Local Fallera Silla.

*Porrot d’Honor de les Lletres Valencianes: Mercé Viana Martínez.

 

*      Diumenge 24, a les 18:30 hores, al Teatre de la Plaça, RECITAL POÈTIC de l’A. C. Amics de la Poesia (Porrot d’Honor a l’Activitat Cultural - 2018).

*LLIURAMENT CONCURS XI POE-SILLA de poesia en valencià a Manuel Roig Abad (Alacant) i en castellà a María Pilar Geraldo Denia (Cuenca), dotat amb 150 € per modalitat. Concurs patrocinat per l’Ajuntament de Silla.

Porrots d'Honor

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167