Porrot d'Honor
Arxius Associats

 

programa    porrot civic porrot esportiu  porrot cultural  porrot ciutat de silla  porrot lletres valencianes 

El Porrot d’Honor de Silla s’atorga des de l’any 1992 a rellevants figures del món literari, musical, artístic i social d’arreu de la nostra Comunitat Valenciana. Durant estos anys han rebut el guardó personatges tan significatius com els poetes Vicent Andrés Estellés o Ramon Guillem; l’ex rector de la Universitat de València Ramon Lapiedra; els escriptors Enric Valor, Isabel Clara Simó, Carme Miquel, Maria Beneyto, Francesc Ferrer i Pastor, Alfons Cervera, Ferran Torrent , Enric Lluch i Joan Francesc Mira; els dramaturgs Carles Alberola i Pasqual Alapont; el periodista Vicent Ventura; els editors Rosa Serrano Eliseu Climent, el bibliòfol Manuel Bas Carbonell; els músics i escriptors Matilde Salvador, Vicent Torrent i Paco Muñoz.; la institució Acadèmia Valenciana de la Llengua o l’artista plàstic Manuel Boix.


Són vint-i-un anys consecutius on el nostre Porrot d’Honor de les Lletres Valencianes s’ha convertit en l’únic guardó que s’atorga en la nostra Comunitat al món de les lletres i la cultura.

L’any 1999 es va decidir ampliar el Porrot d’Honor a l’àmbit local creant tres apartats molt diferenciats: a l’Activitat Cultural, a l’Activitat Cí
vica i a l’Activitat Esportiva. Aquests guardons signifiquen el reconeixement a la dedicació i tasca desenvolupada en els diferents àmbits per aquells sillers i silleres que, any rere any, han destacat en el difícil món de la cultura, de l’esport o del civisme.

Aquests quatre guardons són, en l’actualitat, el reconeixement institucional més important que l’Ajuntament de Silla atorga.


facebook_logo
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167