Saluda Regidor Fira 2019
manuel-rosales-cobo-psoe

Benvolguts veïns:

Benvolgudes veïnes:

Em complau escriure aquestes paraules, per primera vegada, com a regidor d’Associacionisme i Fira, en aquesta data tan important per a la ciutadania de Silla com és la celebració del seu patró sant Sebastià.

De nou arriba el moment de preparar la 21a Fira de Sant Sebastià, una tradició que ja forma part de la nostra cultura festiva, que engalana el nostre poble i l'ompli de color perquè sillers, silleres i visitants gaudisquen de la mostra comercial i de les activitats que al voltant s'ofereixen.

Una nova fira amb el lema: «Comerç, Esport i Vida Saludable », que pretén ser innovadora per a il·lusionar el comerç local de proximitat i amb l'objectiu de ser l'aparador dels nostres comerços i dels productes locals com l'impuls necessari per al seu desenvolupament.

Com a novetat, aquest any estarà la temàtica de l’esport i la vida saludable, per a impulsar entre la joventut i la infantesa, en particular, i entre la ciutadania de Silla, en general, una forma de vida saludable, la qual, junt amb el medi ambient, ha de ser una de les vessants del nostre treball i conscienciació.

A més, tindrem, com sempre, tot tipus d’aparadors d’altres localitats, els mercats medievals, la zona de tapes i la fira d’atraccions per als més menuts. I, com a novetat, exhibicions esportives i classes magistral d’esport. Per això, convidem al comerç, a les associacions esportives locals, a tot aquell que tinga a veure amb l'esport i la vida saludable i al poble en general que gaudiu de la 21a Fira i del nou entorn de la Torre Musulmana i del museu MARS i, con no, de l'entorn natural del qual tenim el privilegi de gaudir com és l’Albufera.

Salutacions.

Manuel Rosales Cobo

Regidor d’Associacionisme i Fira

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167