Saluda Alcalde Fira 2019
DSC_0181
De nou arriba el moment de preparar la «FIRA DE SANT SEBASTIÀ», una tradició que ja forma part de la nostra vida i que engalana el poble i l’ompli de color perquè sillers, silleres i visitants gaudisquen de la mostra comercial i de les activitats que al voltant s’ofereixen. 


Com a alcalde i regidor de Comerç vull seguir treballant pel comerç local i impulsar la Fira com l’expositor més important de promoció i difusió del nostre comerç, posant-lo en el punt que es mereix de cara a la població de Silla i al públic que la visita i donar-li un caràcter renovat, més dinàmic i participatiu.


Aquest any, des de l’Ajuntament, volem introduir canvis importants al voltant de l’esport i de l’activitat física i fer de la nostra Fira un referent en la cultura de vida saludable, remarcant la importància de l’esport per a la ciutadania.


Així, a més del sector del comerç tradicional, destinarem un sector al comerç especialitzat en l’esport i es programaran activitats i demostracions esportives.


PER AIXÒ, US ANIME A PARTICIPAR EN LA FIRA.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167