Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Policia Local > Actualitat > LA POLICIA LOCAL INFORMA: CANVI PROVISIONAL DEL RÈGIM DE CIRCULACIÓ A L'AVINGUDA D'ALACANT
LA POLICIA LOCAL INFORMA: CANVI PROVISIONAL DEL RÈGIM DE CIRCULACIÓ A L'AVINGUDA D'ALACANT
20/10/2016
LA POLICIA LOCAL INFORMA: CANVI PROVISIONAL DEL RÈGIM DE CIRCULACIÓ A L'AVINGUDA D'ALACANT
El proper dijous dia 20 d'octubre, es canviarà el règim de circulació a l'avinguda d'Alacant d'aquesta circulació

 

S’informa a tots els ciutadans de la ciutat de Silla que, amb motiu de la realització de les obres de pluvials, a partir del proper dijous dia 20 d’octubre, es canviarà el règim de circulació a l’avinguda d’Alacant d’aquesta circulació, en el tram comprés entre la rotonda de l’avinguda dels Reis Catòlics i la de l’avinguda de l’Albufera.

D’aquesta forma es tallarà la circulació, de forma alternativa, a cadascuna de les calçades de l’esmentada avinguda d’Alacant, de forma que la circulació en ambdós sentits es farà per l’altra calçada, la qual s’habilitarà convenientment pel que fa a senyalització, tant vertical com horitzontal.

Aquest canvi en el règim de circulació de l’esmentada avinguda es mantindrà, aproximadament, durant dos dies.

L’Ajuntament i la Policia Local donen les gràcies per la comprensió ciutadana i els prega que perdonen les molèsties ocasionades per aquestes obres, per altra part fonamentals per a evitar les inundacions en altres temps tan habituals en aquesta zona de la població en temps de forte pluges.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167