Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Policia Local > Actualitat > LA POLICIA LOCAL INFORMA: TALL DE LA PLAÇA D'ESPANYA I ACCÉS AL CARRER DE VALÈNCIA
LA POLICIA LOCAL INFORMA: TALL DE LA PLAÇA D'ESPANYA I ACCÉS AL CARRER DE VALÈNCIA
13/09/2016
LA POLICIA LOCAL INFORMA: TALL DE LA PLAÇA D'ESPANYA I ACCÉS AL CARRER DE VALÈNCIA
A partir de les 08'00 hores de demà dia 14 de setembre de 2016
0001 (3)
S'informa a tots els ciutadans de la ciutat de Silla que, amb motiu de la realització de les obres de pluvials, a partir de les 08'00 hores de demà dia 14 de setembre de 2016 es tallarà a la circulació l'accés al carrer de València des de la plaça d'Espanya, en direcció a la plaça del Poble.

També quedarà tallat a la circulació el tram del carrer José 
Maria Peman comprés entre el carrer del Perri i la plaça d'Espanya, tram on fins ara es permetia l'accés als veïns.


Aquest tall es mantindrà mentre duren les obres, aproximadament un mes.
D'aquesta manera, per tal de poder accedir a la plaça del Poble s'haurà d'entrar pel carrer Blasco Ibáñez i girar a l'esquerra pel carrer de la Mare de Déu dels Desemparats fins al carrer de València, des d'on es podrà continuar la circulació normal.


També, i per tal de donar servei als usuaris i veïns, el tram del carrer de València comprés entre la plaça d'Espanya i el carrer de la Mare de Déu serà, de manera provisional, de doble sentit de circulació.


Al plànol que s'hi adjunta es pot veure la zona afectada pel tall esmentat.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167