Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Policia Local > Actualitat > LA POLICIA LOCAL INFORMA: TALL DE L'AVINGUDA D'AUSIÀS MARCH
LA POLICIA LOCAL INFORMA: TALL DE L'AVINGUDA D'AUSIÀS MARCH
08/09/2016
LA POLICIA LOCAL INFORMA: TALL DE L'AVINGUDA D'AUSIÀS MARCH
El pròxim dilluns dia 12 de setembre a partir de les 08'00 hores, amb motiu de la realització d'obres de pluvials
plànoltall
S'informa a tots els ciutadans de la ciutat de Silla, especialment als que hi viuen a la zona del Parc de Sant Roc i els que tinguen que visitar el Centre de Salut, Poliesportiu o Cementeri, que el pròxim dilluns dia 12 de setembre a partir de les 08'00 hores, amb motiu de la realització d'obres de pluvials, es tallarà la circulació a l'avinguda d'Ausiàs March (tram comprés entre la rambla de la Independència i el carrer de Sueca). Aquestes obres tindran una duració aproximada d'un mes.


D'aquesta manera, per tal d'accedir al Centre de Salut, a la porta principal del Poliesportiu o al camí del Cementeri, s'haurà de fer per l'avinguda de Lluís Vives i qualsevol dels carrers que connecten aquesta darrera via amb l'avinguda d'Ausiàs March (carrers de Sueca, Alzira o Llíria).
Per altra part els vehicles que circulen per l'avinguda d'Ausiàs March i els seus conductors vulguen accedir a la rambla de la Independència o hauran de fer pel carrer de Sagunt i el de la Mare de Déu dels Àngels, ja que l'accés al carrer de Montesa estarà tallat.
Podeu veure al plànol que s'acompanya com va quedar la circulació i la senyalització adient.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167