Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Policia Local > Actualitat > LA POLICIA LOCAL INFORMA: TALL DEL TÚNEL DE L'AVINGUDA DEL PAÍS VALENCIÀ
LA POLICIA LOCAL INFORMA: TALL DEL TÚNEL DE L'AVINGUDA DEL PAÍS VALENCIÀ
20/07/2016
LA POLICIA LOCAL INFORMA: TALL DEL TÚNEL DE L'AVINGUDA DEL PAÍS VALENCIÀ
S'informa a tots els ciutadans de la ciutat de Silla que el pròxim dilluns dia 25 de juliol a partir de les 08'00 hores, amb motiu de la realització d'obres de pluvials, es tallarà la circulació al túnel de l'avinguda del País Valencià. Aquestes obres tindran una duració aproximada d'un mes.

 

S’informa a tots els ciutadans de la ciutat de Silla que el pròxim dilluns dia 25 de juliol a partir de les 08’00 hores, amb motiu de la realització d’obres de pluvials, es tallarà la circulació al túnel de l’avinguda del País Valencià. Aquestes obres tindran una duració aproximada d’un mes.

D’aquesta tots els vehicles que tinguen que passar d’una part a l’altra de la població, respecte a les vies del tren, hauran de fer-ho pel túnel que uneix el carrer de Sant Rafael amb l’avinguda de Picassent o pel de l’avinguda de l’Albufera. D’aquesta manera els carrers de Gibraltar i del 9 d’Octubre (aquest darrer en el tram comprés entre el carrer 25 d’Abril i l’avinguda del País Valencià) seran, provisionalment, de doble sentit de circulació per tal de facilitar l’entrada i l’eixida als veïns i veïnes i als guals que hi ha als esmentats carrers.

Per la seua part, al tram de l’avinguda del País Valencià comprés entre la plaça d’Espanya y els carrers de Blasco Ibáñez i de la Benemèrita quedarà restablerta la circulació, tal i com estava abans de l’inici de les obres. D’aquesta manera els dos carrers esmentats i el de la Mare de Déu dels Desemparats tornaran també al seu règim de circulació habitual d’abans que s’iniciaren les obres esmentades.

Podeu veure al plànol que s’acompanya com va a quedar la circulació i la senyalització adient.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167