Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Policia Local > Actualitat > LA POLICIA LOCAL INFORMA: INICI D'OBRES AL CARRER DE SANT RAFAEL
LA POLICIA LOCAL INFORMA: INICI D'OBRES AL CARRER DE SANT RAFAEL
04/02/2016
LA POLICIA LOCAL INFORMA: INICI D'OBRES AL CARRER DE SANT RAFAEL
El carrer deixarà de ser de doble sentit de circulació i passarà a ser-ho de sentit únic.
Arxius Associats
carrer Sant Rafael1
carrer Sant Rafael2
plànol carrer sant rafael


S’informa a tots els ciutadans de la ciutat de Silla que, el pròxim dilluns dia 8 de febrer, s’iniciaran les obres de remodelació del carrer de Sant Rafael.


Per aquest motiu l’esmentat carrer deixarà de ser de doble sentit de circulació i passarà a ser-ho de sentit únic. Aquest ho serà cap a l’eixida de la població, és a dir, en el sentit des de la plaça del Mercat Vell i la rambla de la Independència cap al pas inferior i avingudes Picassent i Jaume I.


D’aquesta manera els vehicles que circulant per l’avinguda de Picassent pretenen entrar a la població deuen girar, obligatòriament, a l’esquerra per l’avinguda de Jaume I. Igualment els vehicles que hi circulen per aquesta darrera avinguda hauran de girar, obligatòriament, cap a la dreta pel pas inferior i l’avinguda de Picassent.


Podeu veure fotografies del carrer afectat als documents que s’acompanyen.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167