Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Participacio > Actualitat > SISENA SESSIÓ DEL SOMIEM SILLA AMB L'AMPA REIS CATÒLICS
SISENA SESSIÓ DEL SOMIEM SILLA AMB L'AMPA REIS CATÒLICS
22/10/2018
SISENA SESSIÓ DEL SOMIEM SILLA AMB L'AMPA REIS CATÒLICS
La Regidoria de Participació facilita que el veïnat delibere per fer propostes de millora per al poble
Arxius Associats
IMG_20181015_100839_r
Dilluns passat va tindre lloc a l'Espai Jove la sisena sessió del programa SOMIEM Silla amb l'AMPA del CEIP Reis Catòlics. El programa SOMIEM Silla està impulsat per la Regidoria de Participació on, mitjançant sessions dinàmiques i obertes a tothom als espais de les associacions del poble, la ciutadania pot participar i influir en les polítiques públiques.

En cada sessió, una associació diferent obri els seus espais al veïnat per deliberar i recollir informació i propostes al voltant del nostre municipi per tal d'exposar les prioritats del veïnat. D'aquesta forma es pretén construir un coneixement col·lectiu que fonamente les decisions polítiques, decisions que han d'estar basades en les prioritats de la societat civil de Silla i connectades en pro del bé comú.

Aquesta última sessió del SOMIEM Silla ha estat també molt positiva, i s'han suggerit entre altres coses, que es desenvolupen camins escolars segurs, així com que s'amplien els canals d'informació a la ciutadania amb panells informatius per tot el poble destacant, per exemple, la cartellera de les activitats culturals que es porten a terme així com altres notícies rellevants per al poble. També es va proposar, entre altres, implementar patis coeducatius i dinàmics a l'escola per potenciar els jocs cooperatius i l'aprenentatge amb metodologies participatives i inclusives. També es va proposar ampliar la programació dirigida a un públic infantil i juvenil al centre cultural Carmen Valero. Podeu veure totes les conclusions de la sessió fent click ací

Les assistents van voler destacar les millores desenvolupades en el Parc de l'Alteró, com per exemple les àrees de pícnic i les taules de ping-pong, i es va suggerir seguir treballant en millores als parcs com habilitar espais d'entreteniment per a edats intermèdies, posar més bancs i zones d'ombra i habilitar taules de ping-pong i àrees de pícnic a la resta de parcs.

La propera sessió del programa SOMIEM Silla tindrà hui dilluns 22 d'octubre amb l'Associació d'Empresaris de Silla a la seua seu situada a la rambla de la Independència.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167