Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Benestar Social > Actualitat > El Zumbathon de Silla ompli el Parc de l'Estació i recapta 822 euros contra el càncer
El Zumbathon de Silla ompli el Parc de l'Estació i recapta 822 euros contra el càncer
25/04/2017
El Zumbathon de Silla ompli el Parc de l'Estació i recapta 822 euros contra el càncer
El bon ambient va regnar durant tot el matí en un acte que combinà música, ball, esport i solidaritat.
Zumbathon 2017
Zumbathon 2017
Zumbathon 2017
Zumbathon 2017
Zumbathon 2017
Zumbathon 2017

Per segon any consecutiu, l’Associació Empresarial (AESI) ha organitzat un Zumbathon solidari en col·laboració amb l’Ajuntament i la Junta Local de Silla de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC).

El parc de l’Estació es va omplir el matí del diumenge per a participar d’una activitat a l’aire lliure en què centenars de persones van gaudir de dues hores de zumba amb l’ajuda de cinc monitores. El bon ambient va regnar durant tot el matí en un acte que va combinar música, ball, esport i solidaritat.


L’acte va començar amb les intervencions de Vicente Zaragozá, alcalde de Silla; Trini Martínez, regidora de Benestar Social; Mar Navarro, presidenta d’AESI, i Rosa Maciá, vicepresidenta de la Junta Local de Silla de l’AECC. Els representants de l’Ajuntament van manifestar la seua alegria per l’èxit de participació en aquesta segona edició, cosa que va posar de manifest la bona acollida dels veïns i veïnes de Silla a aquesta iniciativa, i han expressat el seu compromís perquè la Zumbathon es mantinga els pròxims anys.


Amb aquesta iniciativa s’han recollit 822,24€ que serviran per a col·laborar amb la lluita contra el càncer, gràcies a una activitat lúdica i esportiva que busca promoure els comerços locals de Silla i els hàbits saludables. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167