Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Benestar Social > Actualitat > L'Ajuntament cedeix un local a la Asociación Solidaridad Gitana
L'Ajuntament cedeix un local a la Asociación Solidaridad Gitana
03/02/2017
L'Ajuntament cedeix un local a la Asociación Solidaridad Gitana
Avui s'ha firmat el conveni entre l'Ajuntament de Silla i l'Asociación Cultural Solidaridad Gitana per a la cessió d'ús d'un local públic.
DSC08995
DSC08997
DSC09001

 

La Junta de Govern va acordar l’autorització de la cessió d’ús d’un local municipal perquè l’associació puga realitzar les seues activitats en unes condicions òptimes.

Per part de l’Ajuntament, han assistit a la firma l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i la regidora de Benestar Social, Trinidad Martínez, així com Román Bernal com a representant de l’associació.
 

Gràcies a aquest acord, l’associació podrà realitzar al seu nou local el seu treball enfocat en els següents objectius de benestar social i convivència:   

-          Fomentar el respecte dels drets humans i la desigualtat de les persones.

-          Desenvolupament d’activitats cap a veïns amb risc d’exclusió social.

-          Ajudar a veïns per a una millor convivència en el poble.

-          Cooperar amb altres institucions en accions encaminades a promoure el desenvolupament de les famílies per a una millor convivència.

La cessió té una durada d’un any amb possibilitat de prorrogació una vegada passat el termini.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167