Agenda
Portada > Serveis Municipals > Salut pública > Agenda > Curs online per a famílies en castellà i valencià: "En Familia: Aprofundint"
2017-PROF-cast_2_850x400
07/11/2017
Curs online per a famílies en castellà i valencià: "En Familia: Aprofundint"
Curs Online per a mares i pares "En Famíli: Aprofundint" 4ª EDICIÓ: Del 13 de novembre al 22 de desembre de 2017 Estratègies per a abordar l'educació familair, a l'abast de tots.
2017-PROF-cast_2_850x400
 

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, en el seu afany de dotar les famílies d'instruments que faciliten la seua labor de prevenció de conductes de risc, està desenvolupant el CURS ONLINE PER A PARES I MARES: "EN FAMÍLIA: APROFUNDINT", en col·laboració amb la Fundació d'Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD).

Este curs pretén aprofundir més en els coneixements que prèviament s'han adquirit en el curs online per a mares i pares "EN FAMILIA" que la Conselleria de Sanitat du a terme des de fa deu edicions, encara que no siga un requisit indispensable per a cursar-ho.

Concretament, el programa "EN FAMÍLIA: APROFUNDINT" t'oferix informació, recursos i estratègies per a:

  • Conéixer quines són les emocions més freqüents des de la infància fins a l'adolescència: com ajudar els fills a afrontar la ràbia, descobrir les claus per a una afectivitat sana en família.
  • Qüestionar l'estreta relació "oci i drogues" que establixen els jóvens: analitzar quin oci practiquen els progenitors i quin oci es practica en família, com manejar les situacions d'especial conflicte del tipus "hora d'arribada a casa" o "de quants diners poden disposar".
  • Assumir la incursió de les tecnologies en la família: aprendre el vocabulari i els riscos en internet, diferenciar quan es fa un "uso o abuso" dels dispositius mòbils, xarxes socials o videojocs i com actuar per a previndre un mal-ús de les TIC.
  • Entendre què és la violència i quants tipus hi ha: com es pot manejar la ira, què fer quan el nostre fill es posa agressiu, conéixer quines tècniques de relaxació, etc.
  • Aprendre què és l'estrés familiar, i reflexionar sobre com gestionar-lo.

Estem convençuts de l'important paper que representa la família a l'hora de previndre futures conductes problema i de la seua habilitat per a gestionar-les en el cas que es presenten. Este curs online "EN FAMÍLIA: APROFUNDINT" pretén servir d’eina a aquelles famílies que han pres consciència de l'àmplia capacitat d'influència que tenen sobre els seus fills i desitgen ser més capaços per a exercir-la de forma efectiva.

Agraïm el temps que dedicaràs a la formació i t'animem que aconseguisques els objectius proposats així i com l'execució de les activitats que es plantegen en els mòduls.

Més informació a l'Edifici de la Font de la Bàscula. Servei UPCCA. Telèfon 961212222

Polsa ací per a inscriure's

 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167