Actualitat
Portada > Serveis Municipals > Salut pública > Actualitat > Promoció de vida saludable als col•legis de Silla
Promoció de vida saludable als col•legis de Silla
27/03/2017
Promoció de vida saludable als col•legis de Silla
Hui han començat les activitats que tindran lloc per diferents centres educatius de Silla per la promoció d'hàbits de vida saludable entre la comunitat educativa.
Hàbits saludables col·legis
Hàbits saludables col·legis

Aquestes activitats formen part de la campanya «Iniciativas para mejorar nuestra salud» de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) per la promoció d’hàbits de vida saludable entre els alumnes, pares i professionals dels centres d’educació infantil i secundària.

Les activitats han començat al col·legi Sagrada Família on han acudit la regidora de Benestar Social, Trinidad Jiménez; la regidora d’Educació, Raquel Sánchez, i el cap de Salut Pública, Benestar Social i Educació de l’Ajuntament Silla, Innocenci Domingo, així com la presidenta i vicepresidenta de la Junta Local de Silla de l’Associació Espanyola contra el Càncer, Encarna González i Rosa Maciá. Aquesta campanya continuarà al col·legi de Sant Roc durant aquest curs, però també està previst que es realitze al col·legi Reis Catòlics. L’objectiu dels organitzadors és que la resta de col·legis de Silla se sumen a la campanya els pròxims anys. A més, la campanya està pensada com un circuit continu de seguiment que s’anirà repetint pels col·legis de Silla al llarg de diferent cursos.

Entre les activitats programades es troben tallers, xarrades i altres dinàmiques formatives que fomenten la qualitat de vida i els hàbits de vida saludable. Les activitats del programa «Iniciativas para mejorar nuestra salud» són oferides per l’AECC  i, gràcies a la mediació i col·laboració de la Junta Local de Silla de la AECC amb l’Ajuntament, tres centres de Silla es beneficiaran d’aquestes de manera gratuïta. Els temes de les activitats van des de la prevenció del tabaquisme i l’alcohol a les aules fins a la bona alimentació i l’exercici físic o la prevenció dels riscos per exposició solar (fotoprotecció).

Els objectius de les regidories de Benestar Social i d’Educació i de la Junta Local de Silla de la AECC són promoure la salut entre els xiquets i xiquetes perquè adquirisquen hàbits de vida saludables i convertir Silla en una ciutat saludable. 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167